tisdag, december 06, 2005

Green Mango, Malmö

Torsdag den 1 december 2005
Okynnesätande


Tom Kah Gai. Helt lysande underbart gott. Färska champinjoner. Perfekt.

9 kommentarer:

mr. miller sa...

Ojdå! En ny blogg som handlar om krogen. Vackert. Undrar varför du hemlighåller denna så framgångsrikt? Den är ju högintressant. Är det ngt jag har gjort eller skrivit? Eller har du lagt ner projektet? Det var ett tag sedan du skrev tydligen.

Tor Billgren sa...

Hej miller. Man kan väl säga att det här är en prototyp. Jag ville mest se hur det blev. En av tankarna var att bjuda in till exempel dig, om du inte vill reservera dina krogäventyr för country darkness--- Krögarna behöver blåslampor...

mr. miller sa...

Jag förstår fullt ut. Låter som en bra idé. Och visst; de behöver kängor från olika håll. I Malmö är de alltför slapphänta och ibland undrar man om de har någon stolthet kring sitt yrke över huvud taget.

Anders sa...

Det är ju skitasnyggt, Tor.
Stiligt med kvittona.
Och enkelt.
Alltså bra.

Jonas Bergroth sa...

Håller med om kvittona. Formen är trevlig och funktionell. Detta kanske kan driva på utvecklingen mot allt tjusigare loggor på kvittona.

Måns sa...

Kom igen nu Tor.
Mera!

Lisa sa...

Åh, Green Mango var bra ett tag och blev sedan kassare. Är det bra igen? Deras laab var bra och hade riktigt krossat rostat ris oppanpå.
Annars föredrar jag Asien mittemot. Deras vietnamesiska meny. Hälsa från mig!

Anonym sa...

På Green Mango blev jag matförgiftad i januari 07. Det var biffen. Huva... Men tack vare detta började jag som lisa gå till Asien mittemot istället. Och det är ju SÅ mycket bättre!!

flamegirl sa...

green mango är den klart bästa thai restaurangen i malmö!!!jag älskar att hänga där o äter hos dom minst 5 ggr i veckan...skön stämning, fantastisk mat o underbar personal!!
att nämna en matförgiftning så där var lite fult...det kan hända dom bästa.