söndag, januari 08, 2006

Tovel, Cannes

Juldagen 2005
Sen middag


Nyss ankomna till Cannes gällde det att få något snabbt och gott i magarna, och Kosherrestaurangen Tovel låg bäst till hands. Väldigt enkel och hemtrevlig stämning och medan vi väntade på huvudrätterna bullade kyparen upp med små förrättstilltugg som var helt amazing. Fantastisk mjölksyrad rättika, morötter, små kålsallader, oliver, salsor. Det är såna små överraskningar på krogen som gör en riktigt lycklig. Huvudrättscouscousen serverades på riktigt sätt, det vill säga med buljong och rotfrukter i lergryta. Själv kunde jag inte motstå menyns korvrätt, vilken också var helt OK. Men det var inte helt billigt...

1 kommentar:

Tor Billgren sa...

Korven hette något på "m"...

Jag har inte slutat med denna blogg. Prototypstadiet är förbi... Återkommer.